Mai multe limbi

joi, 28 iunie 2012

Ce este dreptul de a aştepta de la partenerii de la domiciliu

Cosa è giusto pretendere dal partner in casaAstăzi, modelul de familie şi de bărbat-femeie-vatră de muncă, a existat o criză pentru femei, din diferite motive economice, sociale şi culturale, şi din ce în ce, prin alegere sau de necesitate, a decis să se dedice carierei sale. Această situaţie duce în mod inevitabil să neglijeze alte aspecte. Ceea ce nu este toată lumea îşi aminteşte este că aproape
nimic nu este natural, dar totul depinde de sistemul cultural la care vă aparţin, şi nici un bărbat sau o femeie se naste cu gena de gospodina. Deci, în casă, cu respectarea abilitatile naturale ale fiecărui, este important să se redefinească şi să stabilească o diviziune mai echitabilă a rolurilor, astfel încât acestea sunt acceptate de ambele.


În bucătărie
Îi place să gătească? Ai un loc de muncă pe care îl scoate din casă toată ziua în timp ce partenerul tau are un pic "mai mult timp liber? Apoi, lăsaţi bucătărie în timp ce avea grijă de alte treburi, cum ar fi organizarea de călcat sau alte camere. Vă recomandăm, cu toate acestea, evită să-l controleze, şi amintiţi-vă că încrederea nu este luată în considerare.
Sau puteţi găti împreună, dacă doriţi să reaprinde relaţia şi pentru a găsi armonia: gesturile mici, cum ar fi trecerea sau malaxat ingredientele, sunt o modalitate de a revendica ritmuri lente şi moi, seductia este în bucătărie .
Chiar dacă sunt copii, gatit impreuna poate fi un incitant, distracţie şi anti-stres.

Gospodărie
În societatea modernă, este bine ca ambii parteneri din cupluri lucrează împreună în gospodărie şi amintiţi-vă că, cu timp şi experienţă omul cel mai "anti-acasă" pot îmbunătăţi: nu doar critica, ci, eventual, explica modul de a face lucruri.
În plus, în cazul în care ambele sunt departe de casa toata ziua, nu are hassle de curăţare, şi ştiu că o cămaşă călcată în mai puţin, uneori, este timpul un pic "mai mult pentru ei înşişi, pentru cuplu şi familie.
În cele din urmă să nu spui niciodată el "Ajută-mă să fac curăţenie?", Că întrebarea implică faptul că este sarcina de curăţare femeie şi un bărbat de ajutor, dar este datoria atât. Apoi îl invită mai degrabă uşor de aspirare în timp ce puneţi la baie!
Nu toată lumea ştie că acasă omul cuplu face să funcţioneze mai bine .

Director de Finanţe
Cel mai bun lucru ar fi de a administra banii, împreună, astfel încât să simţi cât mai liberă şi mai puţin influenţat de alegerile din oricare. O soluţie ar fi un cuplu fericit, cu conturi separate şi personale, dar, de asemenea, pentru a deschide un cheltuielile comune pentru familie în cazul în care toată lumea, în fiecare lună, va plăti o sumă stabilită în funcţie de venitul lor. Acest lucru va permite, atât pentru a gestiona banii lor proprii pentru a satisface nevoile personale, fără riscul de a avea probleme la sfârşitul numerar luni.

Cosa è giusto pretendere dal partner in casa
Gestionarea copii
Copii au ambii părinţi! Cooperarea este importantă, deoarece tatăl său şi pe mama au roluri diferite, dar complementare în ceea ce priveşte educaţia copiilor, şi, dacă doriţi să alegeţi ceea ce este bine pentru copilul dumneavoastră, trebuie să încerce să înţeleagă punctul de vedere, fără a fi necesar să renunta la propria lor, dar cu curajul de a se pune în discuţie, având în vedere posibilitatea de mediere şi care acţionează pentru cel mai bun. De ce toate de management a copiilor nu se încadrează pe un părinte singur poate şi trebuie să împartă sarcinile, astfel că ambii parteneri sunt cu copiii şi, în acelaşi timp, au un spaţiu pentru ei înşişi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu