Mai multe limbi

joi, 28 iunie 2012

Cuplul şi schimbul de baie

Coppia e condivisione del bagnoTrezirea alături de, bea din acelaşi pahar, cu ajutorul lui pulover, deoarece mult mai calda si invaluitoare, atunci când trăim împreună avem multe lucruri si multe locuri. Într-o cameră, cu toate acestea, pentru unii, trebuie să existe confidenţialitate absolută: baie.


În cazul în care pentru unele cupluri este normal pentru a partaja o altă baie parte, este necesar ca uşa este blocată. Intimitatea nu este aceeaşi pentru toată lumea.
Noi vedem toate situaţiile diferite care pot fi create cu argumente pro şi contra.

Case mai mici şi mai mici, de multe ori cu o singură baie şi duş ori, pentru a pregăti cele mai multe ori coincid. Poate femeia, primul single, a fost folosit să-şi petreacă ore în baie să-şi radă, farse, pedichiura si alte evenimente intime, fără a fi nevoie să vă faceţi griji despre închiderea uşii acelaşi pentru el în dimineaţa aceea cu ziarul şi de cafea au ritualul lui de zi cu zi pe prima toaletă şi apoi ras.
Apoi începe să trăiască şi există cupluri care apără până la capăt în intimitate, cel puţin în acel loc, şi altele care părăseşte faţă de camaraderie, chiar şi acele cupluri care, în loc de a merge la baie împreună pentru totdeauna "acel lucru", şi nu atunci când faci "chestia aia".


Ce încredere?
Evident, alegerea de a împărtăşi baie sau nu, de asemenea, depinde de modul în care sunt şi cum am interpreta conceptul de încredere: faptul că el se face ca ea intra in dus poate simti ca o invazie, ci, de asemenea, ca un semn de indiferenţă , sau poate fi dovada că vă simţiţi în largul. Conceptul de intimitate este de multe faţete şi variate sunt modurile în care să-l interpreteze.

Într-o baie impreuna sau nu?
Nu există nici o regulă de a reglementa obiceiurile, chiar cea mai intimă, aceeaşi pentru toate perechile.
Dacă pentru unii tabu este o anumită apropiere, fără a sufocant, pentru alţii ea este apogeul de intimitate si pentru altii, un lucru normal. Mai mult depinde de modul în care aţi crescut, în cazul în care mama şi tata în familie lăsat uşile deschise baie şi s-ar putea întâmpla să treacă gol, persoana poate trăi în mod normal faptul că partenerul in timp ce te speli pe dinţi pe toaletă. Pentru unele cupluri, acest lucru nu înseamnă schimbul de dorinţa de a ucide, în timp ce pentru alţii, este imposibil să fi văzut în baie de către soţ / partener.
Nici o taxă şi nici un subiect tabu
Proximitatea fizică nu este proporţională cu intimitate totală psihic şi nu garantează în mod necesar unitatea de cuplu. Astfel, cei care preferă să se baricadă în baie, porniţi de apă în timp ce pe toaleta, astfel încât veţi auzi zgomote ciudate, nu înseamnă că este o bucată de gheaţă, dar are doar un sentiment de modestie.
Toate acestea, reţineţi că mai devreme sau mai târziu se va descoperi că, de asemenea, cuplurile vor însemna acceptarea corpul celuilalt în umanitatea lui. Există momente în viaţă în care unele bariere trebuie să fie dărâmată şi o simt pentru organism celălalt va fi crucială, cum este cazul de femeie în timpul sarcinii sau în ambele boli. Modestie aici, este pus deoparte şi te mai bine folosit pentru a tinerilor. Nu va fi un moment în care poate cineva va trebui să se spală şi se vindeca si atunci este bine să fi pregătit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu