Mai multe limbi

joi, 28 iunie 2012

Pâine de floarea-soarelui

Pasta per pane girasoleIngrediente
500 gr faina Manitoba
200 g de lapte
2 oua
1 lingura de unt moale
1 linguriţă de zahăr
1 cub de drojdie de bere

2 lingurite de sare
unt topit (zahăr în boabe, albuş de ou pentru periaj)

Pregătire
În primul rând, se dizolvă drojdia în laptele călduţ.
Apoi, continua cu adaos de faina, unt, ouă, lapte, drojdie dizolvată în castron de mixer, şi să opereze timp de cel puţin 5-10 minute. Amestecul trebuie să fie neted şi compact.
Să crească timp de 1 oră şi jumătate.

După ce a crescut dividiere aluatul în 4 părţi egale
Pasta pane girasole
şi apoi din nou împărţit în 4 bucăţi, fiecare de 4 altora, rezultat în 16 bucăţi.
Intindeti fiecare minge de aluat cu un sucitor şi perie cu unt. Locul patru straturi una deasupra celeilalte, asigurându-vă că toate tratându-le cu unt topit.
Sfoglie per pane girasole
Rulati si apoi se taie în triunghiuri. Procedaţi ca pentru toate sfogliette alte.
Arrotolare pasta per pane girasole
Ungeti partea de jos de o tigaie cu un diametru de 26 cm, cu hârtie rezistentă la grăsimi şi dispune de role preparate cu vârful îndreptat spre centrul de tigaie.
Preprazione pane girasole
Să crească pentru o altă jumătate de oră.
Pane girasole lievitato
În cele din urmă, perie cu albuşul de ou si se coace la 180 de grade pentru 15 minute, apoi reduce temperatura la 160 de grade şi a continua gătirea un alt ler 15 de minute.
Iată rezultatul:
Pane girasoleInterno pane girasole

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu