Mai multe limbi

joi, 28 iunie 2012

Ca oamenii sunt văzute în bucătărie?

Come vengono visti gli uomini ai fornelliÎn aproape toate canalele de televiziune dedicat ravagii la mancare buna, bucatari celebri si-ar fi superstaruri sunt acum dragi şi a urmat cele mai multe dintre starurile de cinema, în special femeile, care apreciaza figură masculină în bucătărie.


Chiar sondaje confirmă această teză: femeia este foarte sexy la un om care jongleaza cu inele si mai multi barbati se dedice artei de placere de gătit.
Vrei sa afli de ce?
Studiul
Un sondaj de opinie realizat de cercetare Emperica pe mai mult de o mie de femei de pe continentul australian a scos la iveală un aspect curios al conceptului de senzualitate masculin. Potrivit a 77% din femeile intervievate, în fapt, omul este mai sexy atunci când se ocupă de gătit bucate pentru a fi împărtăşite decât atunci când se propune ca un partener sexual.
Alimente, prin urmare, având rolul principal în această uniune, care este cunoscut cu precizie mâncare şi sex. Majoritatea respondenţilor au exprimat, de asemenea, preferinţa pentru o masă bună, preparate cu dragoste de la el, mai degrabă decât acrobatii sexuale in dormitor.

Pentru a usura tensiunile
Femeile apreciază atunci când colegii lor de bucatari, deoarece acesta este interpretat ca un gest de iubire. Gătit înseamnă grija de, astfel încât dacă schimbaţi uneori rolurile în cadrul cuplului, femeia poate interpreta doar ca un gest de afecţiune şi respect faţă de el. Un răsfăţ, în fapt, ci, de asemenea, o oportunitate de a consolida o legatura prin ridicarea un'incombenza de companie. Astăzi, mai multe femei şi mai mult de lucru în afara de origine şi de gătit, uneori, devine dificilă şi neprofitabilă. Du-te acasă şi de a găsi dispoziţia cina gata să sensibilitate faţă de partenerul care are grija de nevoile femeilor.

Come vengono visti gli uomini ai fornelli
Bucătărie ca şi alte elemente nutritive
Cooking vazut ca cultivarea de altă parte este întotdeauna cel mai eficient mod de a transmite dragostea şi de protecţie, apoi o femeie împovărată cu multe sarcini sa te simti mai pregatit, chiar si sexual, pentru a partener care demonstrează atenţia.
Barbatii, pe de altă parte, sunt conştienţi de puterea de seducţie a produselor alimentare, aşa că aici este fericit de a se împrumuta pentru a gătit pentru "răsfăţat" companion.
Dar de gătit este, de asemenea, un preludiu să mănânce împreună, să împărtăşească şi să se bucure gustoase, o viaţă foarte importantă şi intimă a cuplurilor care obţine împreună, după o zi stresantă. Alegerea alimentelor devine factorul determinant în jocul de seductie, este adevărat că noi atribuim adesea proprietăţi afrodisiace pentru produsele alimentare care nu au nici o, dar nu există nici o îndoială că pregăteşte şi apoi se bucură de o cină făcută cu fructe de mare, probabil cu ardei iute, bit "de şampanie şi un tort de ciocolata bun, poate transforma unitatea de sex şi de configurat după cină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu