Mai multe limbi

joi, 28 iunie 2012

Colectia de îmbrăcăminte Cannella primăvară-vară 2012

Collezione Cannella abbigliamento Primavera-Estate 2012Când vine vorba de moda colecţii de multe ori se uită la oameni tineri, cei care potrivit pentru cea mai mare parte, femeile tinere în fizică sau în alt mod subţire şi lung, cu membre. Un timp pentru a avea o bucată de îmbrăcăminte la modă trebuie să căutaţi foarte dificil. Astăzi, acest lucru nu mai este adevărat, sunt multe branduri care fac articole de îmbrăcăminte la modă, care aduc cea mai bună-rotunjite.
Ne-am prezentat deja unele dintre ele, cum ar fi Elena Miro , un standard pentru o femeie care cauta stil si clasa . dimensiuni tind, de asemenea, mai confortabil şi apoi există plus, Fiorella Rubino, şi brandul de care vorbim astăzi: scortisoara.



Colecţie de îmbrăcăminte Cannella primăvară-vară 2012 este conceput pentru o femeie moderna, o femeie care este atent la cele mai recente tendinţe, pentru o femeie care nu vrea sa renunte la feminitatea ei. Colectarea de îmbrăcăminte Cannella primăvară-vară 2012 este proiectat pentru toate moment al zilei, există haine perfecte pentru zi, altele pentru seara, altele decât alţii ocazionali şi încă, potrivite pentru ceremonii. În plus, colectia are, de asemenea, o serie de accesorii pentru a se potrivi propunerile fantezii pentru haine. Dar, descoperim impreuna!
Collezione Cannella abbigliamento Primavera-Estate 2012
Linie de îmbrăcăminte a fost de îmbrăcăminte care acoperă Cannella dimensiuni 42 - 54. Mai mult, scortisoara, de asemenea, a creat o linie de C Cannella, concepute pentru forme mai generoase.
Scortisoara favorizează utilizarea de fibre naturale, cum ar fi bumbac, mătase şi lenjerie, care oferă o mult mai rafinat si unic.
Collezione Cannella abbigliamento Primavera-Estate 2012
Scortisoara primavara-vara anului 2012 de colectare se caracterizează printr-o serie de gust eticheta rochii minim. Acestea sunt fanteziile de a capta atentia imediat, să se concentreze ochii pe frumuseţea şi moliciunea formelor. Printuri florale si foulard roiuri. Liniile anii şaizeci, rochii trapez şi decolteurile bine măsurate, chiar mai mult ajutor pentru a arata feminitatea femeie care poartă îmbrăcăminte Cannella.
Collezione Cannella abbigliamento Primavera-Estate 2012
Printre altele, există o gamă largă de culori. Apa verde, ecru, crem, rosu, fuchsia, coral, luminos albastru si negru sunt baza de paleta de culori cu scortisoara de primăvară-vară 2012. Culorile sunt, de asemenea, îmbunătăţită prin detalii preţioase, cum ar fi lanţuri de aur şi obiecte de ornament, pietre preţioase şi butoane colorate decorative.
Collezione Cannella abbigliamento Primavera-Estate 2012
Jachete magnifice, Chanel model, caftans imaginativ şi proaspătă, perfect pentru vara, rochii de lux prezervativele.
Scortisoara face creaţiile lor, strict în Italia.
Scorţişoară şi MSC Cruises Win o croazieră în Marea Mediterană

Scortisoara a confirmat, de asemenea, în acest an judecătoresc Catherine ca un comentariu. Fotografiile pe care le vedeţi în articol, care fac parte din catalogul de primavara-vara anului 2012, au fost luate la bordul navelor de MSC Cruises cele mai prestigioase:. MSC Fantasia şi MSC Magnifica ", e de parteneriat cu scortisoara si MSC Cruises va recompense Cele două companii, în fapt, au organizat un concurs care vă va permite să câştige o croazieră în Marea Mediterană.!


Collezione Cannella abbigliamento Primavera-Estate 2012 Cum funcţionează? De cumpărare, în punctele de mai multe scorţişoară până la 16 decembrie 2012, pentru fiecare achiziţie de minim 100 $, veţi primi o carte poştală să completeze şi o parte într-una din participante magazine scortisoara, pentru şansa de a premii fantastice până la bătaie.
Mai mult decât atât, la un cost de cel puţin 200 de dolari, va fi imediat dreptul la un cadou, un cupon de valoare egală, o reducere valabil pentru o croaziera MSC minunat.
Şi totuşi, în plus faţă de croaziere, există, de asemenea, oferindu-departe de 25 de coliere din argint si pietre naturale, 50 de ceasuri scortisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu