Mai multe limbi

joi, 28 iunie 2012

Peplum rochie: Tulip rochie de vara cel mai tare 2012

Peplum dressDin cele mai recente tendinţe în moda bau rochia peplum. Ai auzit vreodată? Rochia peplum, pentru a pune italiană "rochii de lalea" sunt noua tendinţă, de la începutul primăverii, şi încă insistă pe covorul roşu de la nivel naţional şi mai ales internaţional. Vom începe prin a explica ce fel de haine sunt acestea rochie peplum. Spunând doar că seamănă cu lalele, nu este de a spune totul, într-adevăr. În practică, aceste rochii, un decor de la talie sunt usor ondulat. Este o bucată de ţesătură, de multe ori de aceeaşi culoare, faptul că înălţimea de viaţă se află pe laturile creează o mişcare moale.



Rochia peplum, prin urmare, restrânge taliei şi a şoldurilor încet ascunde, realizarea toate la un rezultat foarte la modă! Vreau să subliniez acest lucru, deoarece, de multe ori, cele mai recente tendinţe sunt întotdeauna foarte subţire pe femei, în timp ce acest lucru este potrivit pentru toate!

În imaginea de mai sus le-am inclus unele rochie peplum, care fac parte din primavara-vara anului 2012 de colectare a unor designeri şi etichete de designer. După cum puteţi vedea toate sunt caracterizate prin faptul că bucata de pânză fluturând ca este piesa care face din aceasta rochie, o rochie peplum, efect de lalea.
Peplum dressPeplum dressDacă te gândeşti că aceste haine costa foarte mult, vă spun imediat că sunt greşite. Rochia peplum se nasc, da, lumea de piste, dar este adevărat că acum suntem obişnuiţi să low cost şi branduri de moda, care transporta un preţ contenutissimi, stiluri de îmbrăcăminte şi de nume mari. Ca întotdeauna, ne amintim de branduri care fac aceste haine, puteţi găsi rochia peplum de Zara, în primul rând, de la H & M, ultima colectie de mango , de la Stradivarius si Oviesse. Printre alte lucruri, aceste branduri, precum şi propunerea de rochie peplum, şi, de asemenea, oferă fusta peplum sau fuste lalea efect. Perfect pentru a se potrivi cu topuri, chiar si cel mai rautacios, fusta peplum sunt perfecte pentru cei care doresc să redecoreze în un moment. Cele fuste lalea costa chiar mai putin peplum haine. Dacă aveţi un top frumos, fusta de potrivire şi peplum, şi într-o clipă, cu doar câteva câteva euro, vei fi hip!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu