Mai multe limbi

joi, 28 iunie 2012

Scurt tunsori vara anului 2012

Tagli di capelli corti estate 2012





Fiecare dintre noi iubeşte nebuneşte în lor de păr . Vai de cei care le-am atinge şi chiar probleme mai grave dacă coafor nu le poate reduce exact aşa cum dorim. Problema de multe ori se află în incapacitatea de profesionisti pentru a ne încredinţa care parul


nostru. Deseori, nu putem explica, ne-ar dori o tunsoare făcut într-un anumit fel, dar când am ajuns să-l explice, noi nu ne poate înţelege şi apoi risti face o mizerie.
Tagli di capelli corti estate 2012Cel mai simplu mod de a nu face greseli pe stilist parul nostru, si risti sa plâns de câteva săptămâni tăiat părul nostru, este de a lua o fotografie cu el tăiat dorit.


Tagli di capelli corti estate 2012
În acest articol vom discuta despre cele mai la modă scurt tunsori vara anului 2012. Parul scurt este perfect în timpul verii pentru o chestiune de comoditate. Nu aveţi nevoie de un uscator, se usucă rapid, spuma de un pic de "păr sau un produs pentru a pune în ori, câteva minute scurte si parul este gata. Există fani reale ale reducerilor de scurte pentru femei, deşi ei spun întotdeauna că femeia cu parul lung este mult mai feminin. Exprimarea nu a fost niciodată mai greşit! Feminitatea nu este în bucăţi de păr, dar este un cadou înnăscută! Ea este o femeie, în poartă ei şi nu are nimic de a face cu parul. Ei bine, fiecare a lui, ceea ce este cel mai bun forme faciale şi proiecţii. Asta a spus lui Să vorbim despre reduceri diferite de moda parul scurt, acest lucru în vara anului 2012.


Tagli di capelli corti estate 2012Parul scurt este foarte scurt, in aceasta vara! Nu veni pe spate, dar mai mult de câţiva centimetri în lungime este tot ceea ce este necesar. În această vară va juca cu volume şi culori.
Deşi aspectul ciufulit este întotdeauna foarte obraznic, proaspăt şi tineresc, în această vară este pariind totul pe alte forme şi volume pentru vara anului 2012, prin urmare, reduce aproape triumf "piele",. Atât de scurt. Doar câţiva centimetri în lungime întreaga parului, arata practic si rapid care nu este niciodată popotelor sus.
Despre taie "piele" este foarte la modă în acest an ras tăiat pentru femei. Am abordat această problemă atunci când am introdus tăiat ras, pe de o parte şi de-a lungul altă parte. Am vorbit despre unele dintre pictogramele de sisteme de stele, arată că pe acest aspect, şi acum, doar pentru a prelungi lista de nume, ne arată aspectul rocker de Emeli Sande (imaginea de mai sus). Nu este ea frumoasă? În plus, Emeli, de asemenea, joacă cu contrast în ton, deoarece smoc moale este, desigur, oxigenat.
Dacă într-adevăr nu doresc să-şi radă, se poate scurta doar de o parte, de stabilire a părul în cap cu o mulţime "de gel şi să se joace cu nişte super-ta.
Crestelor mici sunt perfecte pentru cei care doresc o coafura la moda. Creste, cum poate unii ar putea crede, de asemenea, sunt perfecte pentru cei cu parul cret. Ai nevoie de produsele potrivite pentru a mentine parul sus, dar, credeti-ma, efectul este garantat de moda.
Tagli di capelli corti estate 2012
Despre părul creţ, şi mai presus de toate femeile par bogat sau ondulat pot opta pentru un look, joaca cu volumele si formele.
Tagli di capelli corti estate 2012
Cele tunsorile scurte sunt potrivite pentru toate femeile, nu exista nici o limita de varsta! Există multe doamne care mândriţi-vă cu reducerile de fapt foarte scurt glam. După cum puteţi vedea din fotografia de mai sus, Jane Fonda si Jamie Lee Curtis sunt frumoase şi întinerit cu părul lor trunchiate. Puteţi, de asemenea, nu poate găsi o minunat? Sfaturi defilează Jane Fonda, îi dă un plus de rafinat casual şi de scurtă Jamie Lee Curtis este mare chiar si pe gri naturală a părului său.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu