Mai multe limbi

joi, 28 iunie 2012

Make-up Collistar de colectare dublă Jocuri

Doppio Gioco make-up di CollistarAcesta nu a epuizat încă de noutate al colectării Capri Collistar, care este gata pentru vara, cu o altă colecţie numită foarte misterios, joc dublu, aduc aminte de un film vechi, care aminteşte de un cântec, care aminteşte de mâner în "dual mode" o situaţia în care de a deveni altcineva din cauza make-up şi cu această linie, va fi cu siguranţă capabili de a transforma cu
fard de pleoape duo, emailuri, ştiri şi rujuri bronzer, care este, de asemenea, o mulţime de vară. Aveţi un truc sau ceva mai sportiv, elegant şi simplu în funcţie de nuanţe şi combinaţii pe care doriţi să faceţi. Linia este complet Collistar, faţa şi mâinile (şi picioare), vom vedea care sunt produsele care aparţin de aceasta.

Bronzer - Preţ € 28.50
În broasca testoasa preţios caseta de culoare, aici este un teren de textura usoara si finisaj subtil, cu un model pe napolitane ca de imprimare crocodil foarte luxos, sa adaptat la primele zile de concediu, pentru a da un prim strat de bronz, sau de a consolida ceea ce deja au sau să se simtă în vacanţă în oraş. Culoarea disponibila este o nuanta medie, nr migdale 1.

Fard de pleoape Duo dublu Joc - Preţ 14 €
Un fard de pleoape duo găzduit într-o broasca testoasa cutie ca pământul de culoare, cu pete inclus, pudra are o textura usoara, dar capacul perfectă pentru a obţine un plin de culoare, perla stralucitoare. Stilul este întotdeauna tipărit pe crocodil napolitane-stil de joc dublu farduri de pleoape, cele două culori pot fi utilizate individual sau amestecate între ele, iar cele trei combinaţii reprezintă tendinţa de moment, nume inspirat de pietre semi-preţioase:
No. 1 cuarţ şi corali, care este transparent şi culoare lila, roz coral
No. 2 ametist acvamarin şi cerul albastru şi un plin violet
No. 3 şi camee onix este o lumina roz şi un maro inchis

Doppio Gioco make-up di Collistar Rossetti de joc dublu - Preţ € 17
Aceste rujuri sunt o noutate reale, conţinută într-un stick de transparent, sunt de culoare pură, aplicaţie uşor şi plin de culoare şi de intense datorită înalt de hidratare cu un amestec facut cu ulei de argan, ulei de jojoba si ulei de migdale dulci ca şi componente principale. Pentru această linie, există trei culori la modă:
Nr 1 grapefruit roz, care este un roz frumos profundă
Nr 2 este un fruct de papaya de încărcare portocaliu
No. 3 este un chic de scorţişoară colorate delicate goi

Doppio Gioco make-up di Collistar Emalii dublu Joc - Preţ 10 €
Pachetul este deja perceput ca fiind foarte chic, o pereche de o glazură de o culoare şi un luciu de capac transparent trendy, dacă doriţi să aplicaţi un efect diferit şi nou. Dacă alegeţi să se aplice unghii întregul sau numai o parte pentru efecte diferite. Cele 3 culori sunt toate asociate cu sclipici:
No. 1, care este o piersica floare roz
Nr. 2 boia de ardei este de culoare portocalie de corali
No. 3 Desert Rose, care este un maro

Toate aceste produse sunt disponibile în parfumerie, în scopul de a simti deja de vară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu