Mai multe limbi

joi, 28 iunie 2012

Vara Fine: 8 sfaturi de frumusete pentru începutul de sezon cald

Consigli bellezza estateVara este aici, de căldură sa făcut auzit, piele, păr, tot ceea ce organismul are nevoie de îngrijire diferit. Da, dar ce? Există câteva sfaturi universale să se pregătească pentru vara Atunci când vorbim despre vara, noi nu trebuie să ne gândim doar despre. pregătirea pielii pentru bronzare , dar v-aţi pregătit tot corpul, nimic exclus.

Cu siguranta ne ţine la tine şi, cu siguranţă le-aţi adoptat dobândească bune obiceiuri de iarna trecuta, dar acum cei care nu merg bine. Haideţi să aflăm care sunt cele 8 trucuri pentru a combate cea mai mare din vara.

1. Înapoi la sănătate
În primul rând ai nevoie pentru a obţine din nou in forma. Pierde cateva kilograme, te poate şi nu poate fi util, de asemenea, de teama de repetitie sângeroase. Purifica, prin urmare, dieta ta. Alimentele preferate proaspete, încărcate cu fructe de sezon, bea întotdeauna o mulţime de apă şi de a face ceva mişcare ". Cât despre dell'acquagym? Deci, nu se simt chiar prea cald ;)


2. Renew pielea ta
Pielea are nevoie, cu sezonul cald, o reînnoire mic. Cu un scrub exfoliant rigenererete pielea fetei si a corpului. Idratatela în fiecare zi, dupa dus, dar fii atent pentru a alege crema care potriveste cel mai bine pielea. Ai prefera sa citeasca, dar încă lotiuni nutritive.
3. Face câteva exerciţii
Impuls un pic de "nu doare. De sport în aer liber sunt mult mai adecvate. Luaţi o mică ciocnire de tenis, o plimbare de mare, face jogging sau, aşa cum am recomandat anterior, face dell'acquagym sau o baie.

Consigli bellezza estate
4. Nu pentru parul uscat
Cu sosirea de păr fierbinte suferi modificări şi poate deveni uscat şi creţ. Pentru a evita acest lucru trebuie sa mananci alimente bogate in vitamina B şi, după spălare, face o hidratare buna si masca hranitoare.
5. Ingrijirea picioarelor
Nu lăsaţi picioarele in pantofi închise, care iti taie respiratia. Purtate, cât mai mult posibil, sandale deschise. În plus, vă recomandăm face un gomaj pentru a elimina celulele moarte şi de a folosi o piatra ponce. Seara inainte de culcare, aplica o crema hidratanta un pic "pentru picioare.

Consigli bellezza estate
6. Complete de hidratare
Hidratarea, acum veţi vedea, este foarte important! Problema este că, cu temperaturi ridicate, corpul transpira mai mult, apoi iese lichid. Trebuie să le reintegreze de băut cel puţin doi litri de apa pe zi. Eu vă vor împrospăta şi potoli setea. Pielea apoi idratatela dori întotdeauna să bea!
7. Lumina machiaj
Odată cu sosirea verii, de asemenea, ar trebui să lumineze machiaj. , Vă recomandăm să machiajul mineral, deoarece acestea sunt mai uşoare. Dar se joace cu culorile, mai ales în acest moment!

Consigli bellezza estate
8. Depilare
Îndepărtare a părului este doar unul din multe etape pe care o femeie trebuie sa le invinga. Evident, în vara, nu se poate esimervi o depilare corp bine. Tu nu trebuie să lase nimic din loc. Pentru a menţine situaţia sub control depilatoare, deci nu în primul rând un exfoliant va elimina celulele moarte si firele de par chiar mai dificile si incarnate va ieşi. După epilarea cu ceara bine hidratat, verificaţi întotdeauna cu o pensetă în mână.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu